PUPUPINPHOTO

Film content studio / Cinematographer / Roland Pupupin / vsco.co/pupupin

Nationaal Ouderenfonds BoodschappenPlusBus

Het Nationaal Ouderenfonds is genomineerd bij het 3M fonds voor de Grote gift. Om deze gift te winnen hebben zij vele stemmen nodig!!

Het Nationaal Ouderenfonds zet zich als enige goede doel voor ouderen in Nederland actief in voor kwetsbare ouderen. Onze missie hierbij is: Het helpen van ouderen in Nederland voor wie onvoldoende zorg en aandacht is vanuit de maatschappij en daarmee de kwaliteit van leven van deze groep bevorderen. Met laagdrempelige activiteiten en diensten wil het Ouderenfonds eenzaamheid tegengaan en sociale contacten en zelfredzaamheid bevorderen. Een belangrijke dienst is de BoodschappenPlusBus. Het Nationaal Ouderenfonds ziet dat er veel behoefte is aan de BoodschappenPlusBus en wil het aantal bussen uitbreiden. Met de Grote Gift van het 3M Fonds kunnen we twee nieuwe bussen starten en daarmee jaarlijks zo`n 1800 ouderen uit hun isolement halen.

In dit filmpje ziet u hoe belangrijk de Boodschappenpusbus is voor mevrouw Posthouwer.

STEM via:

solutions.3mnederland.nl/wps/portal/3M/nl_NL/Kijk3M/look3M/fonds/grotegift/genomineerden/detail/?NominationId=140

Alvast bedankt voor je tijd!

Roland Pupupin

A Film by Roland Pupupin | Edit by Cindy van den Hoonaard

Wilt u mee met de BoodschappenPlusBus?
Bel 030 - 6567774

Steun het Nationaal Ouderenfonds, word donateur
ouderenfonds.nl/donateur

"In Nederland zijn 200.000 ouderen extreem eenzaam. Zij hebben slechts één sociaal contact per maand. De verwachting is dat dit aantal door de vergrijzing snel toeneemt."

De BoodschappenPlusBus is een initiatief dat o.a eenzaamheid bestrijdt.

Het Ouderenfonds zet zich als enige goede doel voor ouderen in Nederland actief in voor kwetsbare ouderen. Onze missie hierbij is:
Het helpen van ouderen in Nederland voor wie onvoldoende zorg en aandacht is vanuit de maatschappij en daarmee de kwaliteit van leven van deze groep bevorderen.

Deze video is auteursrechtelijk beschermd. De video mag niet worden opgenomen of gedownload. De video mag wel worden geëmbed. Voor verdere informatie: pupupinphoto@hotmail.com
This movie is copyright protected. Recording and download is prohibited. Embedding however is allowed. More information: pupupinphoto@hotmail.com

×

Contact